Datum:

16.06.2014. 10:37

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 3629 pregleda

U okviru edukativne kampanje SMART KID, posvećene podizanju svesti o značaju bezbednosti dece koja učestvuju u saobraćaju, od ponedeljka, 16. juna biće raspisan konkurs za predškolce u Kragujevcu u dizajniranju zaštitnih kaciga za decu pod nazivom “Moj putić za vrtić”, najavila je danas kompanija Fiat Automobili Srbija (FAS).

U organizaciji kompanije FAS, od 16. do 20. juna na radionicama u okviru svoje grupe u vrtiću, deca će crtati na temu “Moj putić za vrtić”, tehnikom za koju se sami opredele.

Deca će biti pozvana da dizajniraju sama svoje zaštitne kacige koje bi koristili za vožnju bicikla, skejtborda, rolera, a na taj način će naglasiti značaj nošenja kacige prilikom ovih aktivnosti.

Deset najboljih radova biće preslikano na deset zaštitnih kaciga koje će biti uručene malim autorima.

Rad treba da sadrži ime i prezime deteta, vaspitača, naziv predškolske ustanove, kao i kontakt telefon i e-mail roditelja.

Promovisanje konkursa biće obavljeno uz podršku 15 kragujevačkih predškolskih ustanova, SMART KID vebsajta i CSR društvenih platformi.

Projekat SMART KID nedavno je počeo u OŠ “Treći kragujevački bataljon” u

Kragujevcu, kada je predstavljen novi sajt www.smartkid.rs, pomoću kojeg će roditelji i deca moći da se na jednostavan i zabavan način informišu o tome kako da bezbedno učestvuju u saobraćaju, navodi se u saopštenju.

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)