Datum:

14.02.2011. 13:17

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 6716 pregleda

Opel će u Ženevi pored osvežene Corse i nove Ampere predstaviti koncept koji bi trebao da preraste u novu generaciju Zafire.

Za predstavljanje tog koncepta Opel je izabrao nesvakidašnju metodu – hologramski prikaz projektovan pomoću iPad-a. Zafira Tourer koncept trebao bi dati precizan uvid u izgled proizvodne verzije nove generacije ovog porodičnog automobila. Model zasnovan na šasiji Chevrolet Orlanda na tržište će stići sledeće godine. Nova Zafira će sa Astrom deliti tehnologiju i paletu pogonskih motora, dok će spoljašnjost automobila pratiti rešenja poslednje generacije Opelovih automobila, ponajviše Ampere.

Nova Zafira će se od trenutno aktuelne razlikovati po klasičnim vratima koja će zameniti klizna vrata prisutna na trenutno aktuelnom modelu. Opelovo rukovodstvo je koncept Zafira Tourer nazvalo “salonom na točkovima” jer on donosi prostranost i udobnost u granicama do sada nepoznatim u ovoj klasi. Takva konfiguracija unutrašnjosti ljude bi trebala da podstakne na uživanje u automobilu koji bi ih zbog svoje topline, prostranosti i kvalitetne izrade trebao podsetiti na njihov dnevni boravak u kojem se oni obično najbolje osećaju.

Novu metodu predstavljanja Opelovih noviteta javnosti je odlučio da prikaže Mark Adams, potpredsednik Opelovog dizajnerskog tima.

Izvor: Autoportal

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)