Datum:

23.05.2020. 21:14

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Aplikacija o cenama goriva u Bosni i Hercegovini od sada je dostupna i za IOS mobilne uređaje.

Građani Federacije Bosne i Hercegovine, koji koriste Apple mobilne uređaje, iPhone i iPad, od 18. maja, mogu besplatno da koriste mobilnu aplikaciju “FMT FBiH oil info”, koja im omogućava da prate cene na benzinskim pumpama, informacije o geolokaciji benzinskih pumpi po GPS signalu, kao i udaljenost korisnika od konkretne benzinske pumpe.

“Besplatno preuzimanje ove aplikacije za Apple mobilne uređaje, iPhone i iPad se može obaviti direktno na App Store servisu, kao i putem linka ili skeniranjem QR koda koji su namenski postavljeni na internet stranici Federalnog ministarstva trgovine”, potvrdio je federalni ministar trgovine Zlatan Vujanović.

Dosadašnja praksa praćenja cena naftnih derivata na Android platformi pokazala je izuzetno dobre rezultate i postignuta je puna svrha njenog operativnog uvođenja. Naime, do sada je bila dostupna verzija aplikacije za mobilne telefone sa Android operativnim sistem, a sada je dostupna i verzija za iOS, prenosi Energetski portal.

Ova aplikacija ima više od 50.000 korisnika i u kontinuitetu je imala pozitivne komentare na Google Play servisu, odnosno više od 90 odsto korisnika je aplikaciji dalo maksimalnu ocenu pet.

Kako se navodi, korišćenjem mobilne aplikacije “FMT FBiH oil info”, korisnici imaju sveobuhvatnu i pravovremenu informaciju o aktuelnim cenama naftnih derivata na svim benzinskim pumpama u Federaciji, kojih trenutno ima 689.

(Foto: B92/NĆ)

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)