Datum:

15.03.2017. 22:38

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

1 komentara pregleda

Kompanija British Motors donirala je milion dinara košarkaškom klubu „Mladost“ iz Atenice u Čačku, kako bi deca imala pristojne uslove za bavljenje ovim sportom. Generalni direktor i vlasnik kompanije British Motors Ostoja Mijailović, ističe da je kompanija i ranijih godina pomagala brojne sportske klubove i da će to činiti i u narednom periodu.

„KK Mladost ima dobre rezultate s obzirom na sredstva koja dobijaju od grada i od sponzora. Hvala im što postoje i što našu decu sklanjaju sa ulice, hvala im što prave od njih vredne i marljive ljude. Deca koja se bave sportom sigurno imaju budućnost.“ – istakao Ostoja Mijailović, generalni direktor i vlasnik kompanije British Motors.

Direktor KK “Mladost” Dobrilo Jojić, kaže da će zahvaljujući ovoj finansijskoj pomoći klub imati veliku mogućnost da nastavi i dalje da se razvija i prevaziđe veliki finansijski problem u kom se nalaze.

„Milion dinara za moju kompaniju nisu mala sredstva, nisu ni za koga, ali mislim da će Mladost to na pametan način potrošiti i da će to pospešiti njen rad i napraviti dosta bolje rezultate“ – naveo je Ostoja Mijailović na konferenciji za medije.

Podsećamo da je British Motors ponosni sponzor sportskog centra Mladost i jedan od sponzora košarkaškog kluba „Mladost“ Čačak. Kompanija je pre mesec dana podržala i memorijalni turnir „Dragan Cvetković Cvek“ koji je održan u ovom gradu.

1 komentar
  1. Dusan

    Sin mu ide u ovaj klub

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)