Datum:

23.08.2017. 16:14

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Nove izgled karoserije omogućava automobilu da generiše čak 385 kilograma sile prijanjanja (downforce), što je za 75 kilograma više od standardne verzije.

Koenigsegg je iskoristio nedelju automobila u Montereju kao priliku da predstavi nove komponente karoserije za Regera, kao i fabrička ažuriranja za CCX modele. Ova kompanija je izložila čitavu flotu svojih hiper automobila.


Novi aerodinamični paket karoserije za Regera model obuhvata prednja i zadnja krila na branicima kao i veći prednji spojler. Po navodima ove kompanije, njihov automobil sa novim aerodinamičnim komponentama sada generiše čak 385 kilograma sile prijanjanja, dok standarna verzija generiše 310 kilograma. Dodaci sa oštrim ivicama doprinose tome da automobil izgleda agresivnije, iako i u standardnom obliku deluje prilično agresivno.


Naime, modifikacije se odnose samo na karoseriju automobila, dok je sve ostalo isto. Snagu i dalje crpi iz kombinacije biturbo V8 motora zapremine pet litara i tri elektirčna motora koji proizvode ukupno 1,500 konjskih snaga i 2,000 Nm obrtnog momenta. Ova kombinacija motora omogućava Regera modelu da maksimalnu brzinu od 400 km/h dostigne za svega 20 sekundi.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)