Datum:

20.12.2013. 16:40

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 7974 pregleda

Klaudija Šifer je bila na naslovnim stranicama u preko 1000 magazina i važi za jednu od najlepših žena na svetu. Njena sposobnost da utiče na publiku širom sveta joj je obezbedila međunarodnu karijeru dugu preko 25 godina. Ona je ambasador UNICEF-a i prava svetska zvezda. Rodom je iz oblasti Rajne, ali njena sledeća uloga je lice Nemačke za Opel u Evropi.

Kroz kratke, fine i veoma emotivne priče Klaudija Šifer šarmantno ilustruje Opelov koncept „Napravljeno u Nemačkoj“.

Jedinstvenost Opelovih modela prožetih nemačkom umetnošću u inžinjeringu i sa konceptom pametnih vrata, kao što se može videti na modelu “Meriva”, i sa dobro odrađenom tehnologijom pogona na sva četiri točka, kao što se može videti kod modela “Moka”, predstavljaju važnu temu ovih TV reklama. Na kraju svake reklame Klaudija Šifer izgovara rečenicu koja predstavlja vrhunac: ‘It’s a German’.

Opelov direktor marketinga Tina Miler kaže sa entuzijazmom: „Kampanja naglašava moderne nemačke vrednosti koje se cene širom sveta. Danas Opel predstavlja savršenu nemačku umetnost inženjeringa, emotivni dizajn i ima nenadmašan odnos cene i kvaliteta. Sa Kladuijom Šifer bili smo u stanju da osvojimo nemačku svetsku zvezdu koja se u potpunosti identifikuje sa brendom.

Klaudija Šifer takođe govori i o svojim prvim radnim danima kao Opelov ambasador: „Snimili smo prvu reklamu sredinom decembra u Barseloni. Novi Opelovi modeli govore u prilog nemačkom inženjeringu,inovativnosti i praktičnosti. “Meriva” sa svojim nesvakidašnjim zadnjim vratima je zaista posebna i fantastična za porodice kao što je moja.“

 claudia-schiffer-is-the-new-face-of-opel-to-star-in-commercials-1080p-2

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)