Datum:

31.10.2016. 19:24

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Premijera – odnosno, 8. novembar – prve epizode The Grand Tour emisije se približava, a kako bi se iščekivanje nastavilo, Džeremi Klarkson, Ričard Hamond i Džejms Mej otkrivaju nove detalje o ovoj emisiji.

Trojac je razgovarao sa novinarom Los Anđeles Tajmsa u studiju u Kaliforniji. Klarkson je pritom otkrio da će, iako producenti The Grand Toura imaju određena ograničenja u vezi sa tim šta mogu da rade u emisiji zbog pravnih problema sa BBC-jem, ova emisija imati sličnosti sa Top Gearom, posebno po tome što se će njih trojica upuštati u razne avanture širom sveta.

Već je poznato da će svaka epizoda imati segment snimljen u studiju, baš kao i Top Gear, osim što će studio TGT-a biti svake nedelje na drugoj lokaciji. Do sada je snimano u Johanesburgu i Kaliforniji, a uskoro će biti u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ostale lokacije snimanja prve sezone još uvek nisu poznate.

Objavljen je prvi trailer za The Grand Tour, sa segmentima koji uključuju tri hibridna hiperautomobila, kao i testiranje Alfa Romeo 4C Spidera, Mazda MX-5 Miate i Zenosa E10. Potvrđeno je i da je uvodna špica snimana u kalifornijskoj pustinji prava automobilska ekstravagancija i da je njeno snimanje koštalo 3.2 miliona dolara.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)