Datum:

18.09.2016. 11:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Novi automobilski šou, The Grand Tour, čiji su domaćini bivši voditelji emisije Top Gear, imaće premijeru 18. novembra na online TV servisu Amazon Prime.

Fanovi Klarksona, Hamonda i Meja, moraće da se strpe još dva meseca, a video klip koji najavljuje početak emitovanja obećava dobru zabavu.

The Grand Tour je najavljen kao serijal koji će imati nešto drugačiji koncept od nekadašnjeg Top Geara, jer će se emisije snimati na raznim lokacijama širom sveta. Džeremi Klarkson je na u maju najavio da će u sezoni biti ukupno 12 epizoda, a osim takozvanog Božićnog specijala, radnje ostalih 11 epizoda zbivaju se na egzotičnim lokacijama.

Više je razloga zašto je odlučeno da novi šou dobije baš ovo ime. Jedan od njih leži u činjenici da je koncepcija snimanja nove emisije drugačija i da se dosta putuje. Osim toga, ime nove emisije može da se dovede u vezu i sa istorijskim Grand Tour putovanjima koja su imućniji Evropljani upražnjavali u periodu od sredine 17. do polovine 19. veka, obilazeći kulturno-istorijske znamenitosti Starog kontinenta.

S obzirom da će se studijske scene snimati na različlitim mestima, produkcija se odlučila za neku vrstu šatorske konstrukcije, koja se brzo montira i demontira, pa studio može da se seli sa jedne na drugu stranu planete.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)