Datum:

06.04.2018. 16:33

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

“Kija Motors” je pobedila na tenderu Ujedinjenih nacija (UN) za nabavku vozila.

“Kija” će u sledeće tri godine ovoj organizaciji za njihovo delovanje u svetu obezbeđivati vozila “kija rio”, “sorento” i “forte” (*odel se ne prodaje u Evropi) i servisirati ih.

“Za ‘Kiju’ je to da je izabrana kao dobavljač vozila za UN, važno dostignuće. To je dokaz izuzetnog kvaliteta vozila i njihove konkurentnosti na globalnom automobilskom tržištu”, saopštili su u “Kiji”.

Zadovoljni su i Ujedinjenim nacijama.

“Ugovor sa ‘Kija Motorsom’ će nam obezbediti objedinjenu nabavku vozila koja trebaju organima Ujedinjenih nacija čime ćemo iskoristiti prednosti ekonomije obima, većeg kvaliteta i bolje postprodajne podrške”, saopšteno je iz UN.

“Za UN i naše organe je važno da smo osigurali kvalitetna vozila, koja sa sobom donose paket postprodajne podrške. Radujemo se plodnoj saradnji sa ‘Kijom’ “, rekli su u UN.

“Kija” već drugi put isporučuje vozila Ujedinjenim nacijama, jer im je od 2010. do 2015. godine davala na raspolaganje čak 420 mini autobusa.

“Hjundai Motor”, sestra kompanija “Kije”, takođe je deo ovog sporazuma.

Vrednost trogodišnjeg ugovora između “Kije” (uključuje i “Hjundai”) i UN-a ocenjena je na oko 7,0 miliona američkih dolara. Ugovor uključuje mogućnost dvogodišnjeg produženja.

“Hjundai Mobis”, deo grupacije “Hjundai Motor Grup”, biće dobavljač automobilskih delova.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)