Datum:

24.10.2017. 16:25

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Policija iz Montreala kaznila je jednog vozača zato što je, po njihovom mišljenju, preglasno pevao za volanom.

Kanađanin Taoufik Moalla nije ni slutio da će ga opuštena popodnevna vožnja i pevušenje uz radio koštati 149 kanadskih dolara (oko 100 evra), a sve to zato što je pustio glas uz dens hit iz 90-tih “Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)” koji izvodi C+C Music Factory.

Kako izveštava CTV News Montreal, dok je pevao za volanom, Taoufik je začuo policijsku sirenu iza sebe. Kada je zaustavio svoje vozilo sa strane, prišla su mu četiri policajca uz pitanje da li je on to vrištao dok je vozio automobil.

Taoufik je odgovorio da je samo pevao pesmu sa radija, nakon čega mu je jedan od policajaca zatražio dokumenta i udaljio se do patrolnog vozila. Kada se policajac vratio, uz lična dokumenta uručio mu je i priznanicu za kaznu od 149 dolara – zbog vrištanja u automobilu.

“Razumem da policija radi svoj posao i da treba da proveri ako posumnja da nešto nije u redu u vozilu, recimo, ako smatraju da sam nekoga kidnapovao ili da je neko u automobilu u opasnosti. Ali ne bih nikada očekivao da će me kazniti zbog ovoga”, izjavio je Taoufik Moalla za CTV News.

On je dodao da nije pevao preglasno i da smatra da je čitava priča oko njegove kazne suluda, zbog čega će pokušati da je pravnim sredstvima ospori.

Međutim, u tome nije naišao na podršku svoje supruge, koja je kazala da bi ga za njegovo pevanje ona lično kaznila sa 300 dolara.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)