Datum:

05.04.2016. 16:35

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Kompanija Mini sklonila je prekrivač od najfinijeg peruanskog pamuka sa svog noviteta. U pitanju je automobil koji u svakom elementu predstavlja magnet za pripadnike hipsteraja, o čemu jasno govori i njegovo ime: “mini hipster heč”.

U Miniju su se zaista potrudili da izabranom delu puiblike ponude nešto drugačije i avanagardno. U fazonu. Recimo, prozori već poseduju Instragam filtere, tako da nema potrebe da se podešavaju na “smartfonu” tokom slikanja – već sam pogled na okolinu biće “lo-faj”, “klaredon”, “krema” ili “iks-pro”. Nudi se izbor od 12 filtera, a biraju se jednim pritiskom na dugme…

Kako bi hipsteri videli ili bili viđeni, njihov “mini” ima samo jednu stepen prenosa unapred, koji omogućava maksimalnu brzinu od 40 km/h.

Osim “instagram” stakala, putnici u kabini moći će da uživaju u sedištima presvučenim “stonvoš” džinsom, a prava atrakcija je dabl-dek kasetaš kako bi vozač i putnici mogli da miksuju muziku na izumrlim nosačima zvuka koji, izgleda, ponovno oživljavaju zahvaljujući onima koji žele da budu drugačiji.

Po svaku cenu, što su osetili u Miniju, pa će hipsterski mališan biti ponuđen isključivo na tržištu Velike Britanije u ograničenoj seriji…

MINI-Hipster-Hatch-4-750x610

MINI-Hipster-Hatch-1-750x459

MINI-Hipster-Hatch-2-750x560

Izvor: Moj auto, Foto: BMW Blog

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)