Datum:

06.04.2017. 22:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Nove perjanice Opelove game, “insignija grand sport” i “sports turer” (karavan), tek što su imale svetsku premijeru u Ženevi, a već su dobile novog člana porodice.

Kao što je to slučaj sa prethodnom generacijom, “insignija” će biti dostupna i kao robusniji automobil sa pogonom na svim točkovima i terenskim atributima. Novitet je dobio ime “kantri turer”, a posle prvih slika koje su upravo objavljene, zvanična svetska premijera održaće se na Salonu automobila u Frankfurtu, 14. septembra. 

Ovaj univerzalni automobil je odličan izbor za ljubitelje zimskih sportova i prirode, ali i za sve one koji znaju da cene individualnost. Novi “kantri turer” je prostraniji i značajno lakši od prethodne verzije, zahvaljujući pre svega novoj “E2” platformi koju deli i sa ostalim verzijama nove “insignije”. 

Dolazi sa širokim rasponom inovativnih tehnologija, a pored svih elektronskih asistencija za pomoć vozaču, ona skreće pažnju svojim grubim šarmom: zaštitni crni paneli se nalaze sa svake strane vozila, a srebrna prednja i zadnja zaštitna oplata donose grubu „off-road“ pojavu. Kupci koji preferiraju još viši stepen individualnosti, zahvaljujući Opel Exclusive konceptu, mogu da skroje vozilo po svom sopstvenom ukusu, na primer u samo njihovoj boji. Porudžbine se primaju od juna, a model će se u prodajnim saloni naći odmah posle predstavljanja u Frankfurtu.

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)