Datum:

04.11.2017. 11:21

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Nekoliko nedelja nakon premijere na salonu automobila u Frankfurtu, za poručivanje je dostupan Vivaro Tourer, kao i novi Vivaro Combi+, minibus za devet putnika. Cena modela iz Vivaro porodice startuje od 22.320 evra, uključujući porez.

Opel je saopštio da nove modele karakteriše oprema i udobnost slični onima u putničkim automobilima, nudeći pritom prostranost i fleksibilan raspored sedišta.

Vozaču i putnicima na raspolaganju su brojne prednostima koje nude moderne tehnologije, a na spisku opreme su razni sistemi asistencije i veliki broj opcija za povezivanje smartfon uređaja.

Posebnu pogodnost čini to što je sada opcioni Navi 80 IntelliLink, sa praćenjem saobraćaja u realnom vremenu, kompatibilan sa sistemom Android Auto.

Vivaro Tourer

Sa početnom cenom ceni od 28.900 evra, Vivaro Tourer namenjen je i onima koji žele da ovo vozilo koriste kao mobilnu kancelariju za sastanke – jednostavno mogu da rotiraju drugi red sedšta za 180 stepeni, kreirajući funkcionalan prostor.

Ovaj prostrani ven još je komforniji sa dva opciona sedišta koja mogu da se rotiraju za 360 stepeni i sa sklopivim stočićem.

Standardna oprema modela Vivaro Tourer podrazumeva unutrašnje obloge sa LED osvetljenjem u plafonu koje obezbeđuje dovoljno svetla za čitanje bez naprezanja.

Laptop računari i drugi mobilni uređaju lako mogu da se povežu preko dva USB priključka i utičnice od 220 volti (do 300 vati), koji se nalaze kod drugog reda sedišta.

Uz ugradnju opcionog dopunskog akumulatora, kapacitet može biti uvećan do 70 Ah, za korišćenje kada motor ne radi. Automatski klima uređaj, Park Assist i mnogi drugi sistemi su takođe uključeni kao deo standardne opreme.

Sedišta, koja su opremljena i naslonima za laktove, podesiva su na šest načina. Pored toga tu su i podesiva podrška u lumbalnom delu, kao i bočni vazdušni jastuci.

Vivaro Combi+

Vivaro Combi+ je komforan putnički i porodični minibus.

Vozaču i suvozaču su takođe na raspolaganju posebno ergonomski oblikovana sedišta podesiva na šest načina.

Zadnja klupa standardno dolazi sa naslonima za ruke, a drugi i treći red sedišta može kompletno da se ukloni iz vozila, bez upotrebe bilo kakvog alata. Treći red sedišta veoma lako može da se obori, čime se uvećava zapremina prtljažnog prostora.

Ovaj minibus za devet putnika je dostupan po ceni od 23.510 evra.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)