Datum:

20.07.2015. 10:19

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 7207 pregleda

Budući da u ovoj godini u Srbiji nije bilo adekvatne manifestacije na kojoj bi specijalizovanu javnost upoznao s aktuelnostima u svojoj ponudi, “Reno traks” je organizvao neformalno druženje.

Budući da u ovoj godini u Srbiji nije bilo adekvatne manifestacije na kojoj bi specijalizovanu javnost upoznao s aktuelnostima u svojoj ponudi, “Reno traks” je nedavno, u prodajno-servisni centar u Novim Banovcima, na mini-izložbu i neformalno druženje pozvao bivše i sadašnje vlasnike vozila ove marke, potencijalne kupce i sve one koji su na bilo koji način zainteresovani za kamione ovog francuskog proizvođača.

Okupljeni su imali prilike da detaljno razgledaju perjanicu “Reno traksa” – tegljač T-serije, prevashodno namenjen dugolinijskom saobraćaju, koji je evropski žiri specijalizovanih novinara proglasio međunarodnim kamionom 2015. godine (International Truck of the Year).

Za te tegljače, ali i za solo kamione iz T-serije, već se opredelilo nekoliko transportera u Srbiji, a druženje organizovano 18. juna bilo je i lep povod da se Nemanji Dragutinoviću, predstavniku beogradske kompanije “Dositej” koja u floti ima najveći broj vozila iz te nove serije, predaju ključevi još pet novih T-tegljača.

Brojke

* 11 litara je zapremina motora
* 439 KS razvija ovaj motor
* 4 pogonske osovine ima kiper

Ipak, nesumnjiva zvezda “Renoovog” dana u Novim Banovcima bio je moćan, izuzetno robustan i po nekim tehničkim karakteristikama jedinstven kamion iz nove K-serije. Za debi u Srbiji odabrana je najveća verzija kipera sa četiri osovine (8×4) i evro 6 jedanaestolitarskim motorom od 439 KS, opremljena tovarnim sandukom zapremine 20 kubika sa jednostranim istovarom. Kompletnu nadgradnju su obavile dve domaće kompanije – “Fild “iz Pančeva i EMA iz Knića.

– Prošle su dve i po godine od objedinjavanja poslovnih operacija “Volvoovih” i “Renoovih” kamiona u Srbiji – rekao je okupljenima direktor grupe “Volvo kamioni” za Srbiju Johanes Kjelgren. – Taj period su obeležile brojne aktivnosti, pre svega povećanje servisne mreže za “Renoove” kamione, jer nam je cilj da vrhunske usluge omogućimo na više mesta i da klijentima pružimo što bolju posleprodajnu podršku.

KAMION-GODINE33-

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)