Datum:

23.06.2012. 23:36

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 6013 pregleda

Zbog pojačane frekvencije saobraćaja na početku letnje sezone, a u cilju smanjenja gužve zbog izvođenja radova na rekonstrukciji autoputa kroz Beograd, preduzeće „Putevi Srbije“ i ove godine izradilo je letke kojima se vozači u tranzitu informišu kako da koriste obilaznicu oko Beograda.

Leci će se tokom letnjeg perioda deliti na naplatnim stanicama na prilasku glavnom gradu, kod Bubanj potoka, Šimanovaca i Stare Pazove, u smeru ka Beogradu, a tekst koji sadrži obaveštenje odštampan je na pet jezika (na srpskom, engleskom, nemačkom, francuskom i turskom).

 Na poleđini letka prikazana je mapa obilaznice, sa uvećanim izgledom ključnih petlji – usmerenja na obilaznicu oko Beograda.

 Postoje tri različita letka, u zavisnosti od mesta ulaska, odnosno naplatne stanice gde se vozač nalazi (Bubanj potok, Šimanovci, Stara Pazova), od čega zavisi i njegovo usmeravanje.

Bubanj potok

Na letku koji se deli vozačima na naplatnoj stanici Bubanj potok u smeru ka Beogradu prikazano je preporučeno kretanje vozila koja su u tranzitu kroz Beograd, a kreću se autoputem iz smera Niša.

Šimanovci

Na letku koji se deli vozačima na naplatnoj stanici Šimanovci u smeru ka Beogradu prikazano je preporučeno kretanje vozila koja su u tranzitu kroz Beograd, a kreću se autoputem iz smera Šida.

Stara Pazova

Na letku koji se deli vozačima na naplatnoj stanici Stara Pazova u smeru ka Beogradu prikazano je preporučeno kretanje vozila koja su u tranzitu kroz Beograd, a kreću se autoputem iz smera Novog Sada.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)