Datum:

25.09.2018. 9:28

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

McLaren 720S se možda zvanično takmiči sa super automobilima kao što su Lamborghini Huracan i Ferrari 488 GTB, ali njegove performanse su blizu onima koje imaju nešto ekskluzivniji hiper automobili.

Naime, jedan od korisnika društvene mreže Instagram, sa profilom pod imenom the_kyza, je upravo tu činjenicu iskoristio kao polaznu osnovu za to da kreira render fotografije hiper automobila baziranog na modelu 720S.

Pre nego što krenemo da pišemo o render fotografijama, moramo da napomenemo da nema apsolutno nikakvih šansi da McLaren transformiše model 720S u pravi hiper automobil. Naravno, gotovo je sigurno da emo uskoro videti LT verziju ovog modela, ali će prazninu u gami britanskog proizvođača koju je ostavio kraj proizvodnje modela P1 popuniti dugo očekivani Speedtail.

Sada kada smo prešli i to, ostaje da pišemo o modelu sa fotografija. Naime, njegov dizajn je zaista nešto što se ne viđa svaki dan, i svakako da bi jedan takav automobil privlačio veliku pažnju, gde god da se pojavi.

Posmatrano od pozadi vidimo da je ovaj render automobil dobio naglašenije lukove iznad točkova kao i veće i šire točkove. Takođe, sa bočnih strana vidimo brojne komponente koje doprinose boljoj aerodinamici, odnosno, manjem otporu vazduha i njegovom boljem protoku.

Što se prednjeg dela automobila tiče, on je u velikoj meri isti kao i na ostalim modelima 720S. Međutim, hauba ima novi dizajn sa otvorima za vazduh.

Tu su i farovi koji podsećaju na one sa koncepta Lamborghini Terzo Millenio i novi spliter. U svakom slučaju, dizajnom dominiraju oštre i izražene linije, te on svakako izgleda agresivno i pomalo „vanzemaljski“.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)