Datum:

03.01.2017. 13:13

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Audi – za sada – ne pravi kamione. Krosovere da, ali kamione još uvek ne; za to su zaduženi njegovi sestrinski brendovi Man i Scania, koji su grupisani u Volkswagenovo Track & Bus GmbH odeljenje. Ali, kako bi izgledao potencijalni veliki, električni kamion baš iz Audija?

Isto pitanje postavili su Artem Smirnov, dizajner iz Belorusije i Vladimir Pančenko, 3D modelar iz Ukrajine. Oni su se udružili kako bi oživeli ovu ideju, ali su za krajnji ishod imali dva međusobno različita dizajna. Oba vozila na renderima osmišljena su kao električna, ali imaju radikalno drugačiju ideju o ulozi vozača.

Srebrni dizajn oslanja se na ideju u potpunosti autonomnog Audija, sa zamenjivim baterijama i spojlerom na transportnom delu radi bolje aerodinamike.

Drugi – crveno-crni – dizajn zahteva dva vozača, koji su, iz nekog razloga, smešeni na krovu, u otvorene kabine i sa kacigama koje im obezbeđuju dotok vazduha.

Istini za volju, nijedan od ova dva dizajna nema baš mnogo smisla. Međutim, s obzirom na to da Audi svakako ne planira da se oproba u pravljenju kamiona, onda se može pustiti mašti na volju i ovi renderi su upravo ilustracija toga.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)