Datum:

30.12.2017. 23:52

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Posle skoro sedam godina, najpopularniji model terenskog vozila “porše kajen” – predstavio je svoje novo lice Srbiji na ekskluzivnoj prezentaciji u kongresnom centru “Belekspo” u Beogradu. Potpuno novi koncept – sa značajnim izmenama u dizajnu, izgledu enterijera, tehnologiji i tehničkim karakteristikama koje ga profilišu kao pravi sportski auto sa petora vrata – zadržao je prepoznatljivi “Poršeov” duh i siluetu koja oduševljava i privlači generacije novih poklonika.

Novi “porše kajen” prati moto kompanije “Sportski automobili – ponovo zajedno!”. Tako je “Poršeova” porodica dobila još jednog sportskog člana upakovanog u SUV vozilo – pravi “tim snova”.

Ciljna grupa kupaca novog modela “porše kajen” su svi oni koji od SUV vozila očekuju da bude idealan spoj sportskog i porodičnog automobila, zaljubljenici u moderne tehnologije, ali i vozači koji imaju razvijen osećaj za očuvanje životne sredine.

Novi “kajen” je dosada najidelaniji spoj “Poršeove” tradicije sa modernom tehnologijom, od kog se očekuje da i dalje bude nosilac prodaje i ljubimac kupaca vozila “Porše” i u Srbiji!

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)