Datum:

28.05.2014. 10:23

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 2944 pregleda

Da bi vožnja motocikla bila bezbedna za sezonu koja je upravo počela, „Plattner Moto&Marine“, ekskluzivni zastupnik portugalskog proizvođača NE kaciga za Srbiju, u svojim izložbeno-prodajnim salonima predstavio je kolekciju za 2014. godinu.

NE je marka globalno poznata po kacigama vrhunskog kvaliteta i njihovoj udobnosti i funkcionalnosti, uz originalan dizajn i prihvatljivu cenu. Sve kacige imaju homologacije, a osvojile su mnogobrojne pobede na testovima, pogotovo u kategorijama preglednosti i udobnosti.

Iz bogate palete izdvajamo najnoviji model „SIT S.10 JET“, kacigu koja je nedavno dobila „Red Dot“, evropsku nagradu za industrijski dizajn. Reč je o homologiranim i cenovno prihvatljivim kacigama, dobrog izgleda, s velikim vizirom i integrisanim sunčanim naočarima, s modularnom školjkom kod koje se oklop menja veoma brzo i bez upotrebe alata.

Izdvajamo i poznatu „.R2 Carbon Pure“ seriju, „full face“ kacigu od karbonskih vlakana, sa antialergijskom i perivom unutrašnjošću koja se veoma lako vadi i postavlja. Sledi „R.1R“ serija trokompozitnih kaciga od karbona, kevlara i fiberglasa namenjenih turing i sport turing upotrebi, po ceni od samo 230 evra. Sve popularnijoj kategoriji maksi skutera namenjena je „40 – MAI JET“ linija, takođe trokomponentna modularna kaciga s integrisanim sunčanim naočarima. Prati je „30.V“ serija inovativnog i nagrađivanog „flip up“ dizajna kod kojeg, i kada je donji deo podignut, ostaje zaštita brade. Najtraženija JET kaciga je linija „60“ koju karakterišu izuzetan dizajn, velika ponuda desena i boja, kao i mogućnost personalizacije u koži i teksas platnu. Podsećamo i na model „60 LUNA“, kacigu stvorenu specijalno za dame, ukrašenu „Svarovski“ kristalima, vanvremenskog dizajna i neverovatne estetike.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)