Datum:

21.07.2012. 14:36

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 6918 pregleda

Volkswagen je nedavno potvrdio da će kabrio verzija čuvene ”Bube” biti zvanično predstavljena na Salonu automobila u Los Anđelesu u novembru.

Još uvek nema nikakvih slika ovog automobila, ali iz VW Grupe je potvrđeno da će se kabriolet u ponudi naći sa tri različita motora za američko tržište, uključujući 2.0-litarski četvorocilindarski TDI dizel motor.

Do kraja 2013. godine na listi opcionih pogona za ”Bubu” bez krova neće se naći hibrid. E-Bugster, električni Beetle koncept, predstavljen je na Salonu automobila u Detroitu januara ove godine, kao i na Salonu automobila u Pekingu. Koncept je nešto niži od ovogodišnje ”Bube”, mada još uvek nije poznato koje će elemente dizajna proizvodna verzija usvojiti, a koje odbaciti.

Volkswagen dodaje da će ovaj kabriolet imati 2.5-litarski petocilindarski, 2.0-litarski turpobunjeni četvorocilindarski i pomenuti dizel motor. Očekuje se da će potrošnja iznositi 5.7 l/100 km kod modela sa ručnim menjačem.

Kako bi se zadržao autentični duh ovog čuvenog automobila, Volkswagen će u ponudu uvrstiti i specijalne pakete opreme nazvane ”Pedesete”, ”Šezdesete” i ”Sedamdesete”, a svaki će verno očaravati duh pomenutih epoha, sa retro farbom i drugim detaljima.

Cena će biti otkrivena u novembru, kada će automobil biti predstavljen javnosti.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)