Datum:

08.09.2016. 19:21

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Prema informacijama jednog insajdera iz Bugattija, ova kompanija ne planira da u bliskoj budućnosti uvede specijalna izdanja Chiron modela.

U šest meseci nakon uvođenja ovog modela na tržište, isporučeno je 200 od ukupno 500 modela koji će se proizvesti. Zbog toga ovaj francuski brend smatra da još uvek nije vreme da se krene sa specijalnim izdanjima, kako se ne bi ugrozila prodaja standardnog.

Prema rečima insajdera, jedinstveni premazi i druge stvari koje su odlika specijalnih izdanja bile su veoma popularne kod Veyrona, ali ovaj model još uvek nije u toj fazi. Ljudi žele da kupuju ovaj automobil, a Bugatti će biti u stanju da im izađe u susret, što znači da još uvek nije potrebno praviti previše daleke planove, koji bi uključivali i specijalna izdanja.

Osim nenadmašnih performansi, Veyron će možda najviše ostati upamćen upravo po mnoštvu specijalnih izdanja i one-off modela koje je Bugatti kreirao kako bi se prodalo svih 450 primeraka ovog hiperautomobila. Potrebna je bila čitava decenija da se oni rasprodaju, ali bi sa Chironom to trebalo da ide brže.

Na papiru, njegov 8.0-litarski quad-turbopunjeni W16 motor razvija neverovatnih 1.500 KS, što znači da bi do 100 km/h trebalo da ubrzava za manje od 2.5 sekunde, uz maksimalnu brzinu od 450 km/h.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)