Datum:

03.09.2011. 23:25

Autor:

Ina

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 5845 pregleda

Britanski proizvođač automobila MINI u neprestanoj je potrazi za novim specijalnim izdanjima, a sada se radi na novom Highgate automobilu. Poznato je samo nekoliko stvari u vezi sa njim, ali ”MotoringFile” piše da će ovaj kabriolet specijalnog izdanja imati naziv ”Highgate” i da će najverovatnije biti razvijan od strane MINI Yours odeljenja ove kompanije koje je zaduženo za opremanje MINI modela eksluzivnim i skupocenim ”detaljima”.

Kako bi bili sigurni da će najavljeni model biti podjednako moderan kao i njegovi prethodnici, MINI želi da Highate izdanje opremi jedinstvenom unutrašnjom i spoljašnjom opremom, uključujući boju nazvanu ”ledeno-čokoladna metalik”. Pored toga, kabina će biti obložena kožom u čokoladnoj boji sa kontrastom u vidu belih šavova.

Među karakteristikama koje će nudi novo specijalno izdanje MINI-ja, vredni pomena su automatska kontrola temperature, on-board kompjuter, Bluetooth sa USB radiom, svetla za maglu i sportski kožni upravljač.

O njemu nema nikakvih zvaničnih informacija, ali glasine kažu da će Highgate kabriolet biti zvanično predstavljen tokom narednih nekoliko meseci, kao i da će prodaja početi 2012. godine. Cena će verovatno biti poznata na Salonu automobila u Frankfurtu.

MINI Hampton izdanje, prethodni projekat MINI Yours inžinjera, predstavljen je početkom ove godine i već je dostupan na evropskom tržištu, uključujući i Veliku Britaniju. Cena iznosi 23.000 evra za Cooper Hampton i 26.193 evra za Cooper SD Clubman Hampton.

Standardna oprema identična je kao i za Highgate, sa po kojim dodatkom: eksluzivnim 17-inčnim Twin Spoke aluminijumskim točkovima sa Damson Red detaljima (točkovi su u srebrnoj ili crnoj boji), Bi-Xenon farovima sa unutrašnjim slojem u crnoj boji i MINI 50 Hampton bedžom.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)