Datum:

30.09.2013. 16:41

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 9405 pregleda

Jeep “Čiroki” nove generacije još nije ni izašao na tržište, a već se suočava sa brojnim problemima zbog kojih početak njegove prodaje ozbiljno kasni. Kako Amerikanci još uvek nisu otklonili softverski problem na novom devetostepenom automatiku, a broj proizvedenih automobila iz dana u dan raste, Krajsler je primoran da zaustavi proizvodnju novog Jeep-a.

Krajslerovi proizvodni pogoni u fabrici Toledo će nakratko utihnuti, bar što se popodnevnih sati tiče jer je Jeep odlučio da obustavi drugu smenu koja je tamo proizvodila novi “Čiroki”.

Razlog gašenja proizvodnje na dve nedelje je navodno velik broj automobila na lageru što Krajsleru stvara probleme budući da “Čiroki” nove generacije još uvek nije krenuo u prodaju.

Osim što će na dve nedelje prestati proizvoditi novi krosover, u tom periodu će bez posla ostati i 500 zaposlenih ovog brenda.
 
U naredne dve nedelje radiće tek prva smena u pomenutoj fabrici nakon čega bi Krajsler trebalo da bude spreman za slanje “Čirokija” u prodajne salone širom sveta.

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)