Datum:

18.02.2018. 11:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Poznato nam je da će se novi Jeep Wrangler prodavati sa samo tri agregata, to nije sprečilo jednu tjunersku radnju da u Wrangler ubaci još jedan pogonski sklop i na taj način kreira najagresivniji Wrangler do sada. 

Tjunerska radnja sa sedištem u Floridi, Bruiser Conversions je u model Jeep Wrangler ubacila agregat LS3 V8 čiji je konstruktor General Motors. Bilo je veoma tesno, ali se motor savršeno uklopio.

Iz ovog V8 agregata su uspeli da izvuku 450 konjskih snaga i 610 Nm obrtnog momenta, a on je povezan sa osmostepenim automatskim menjačem iz modela Wrangler. Sasvim sigurno je da je pravo uživanje vozii ovaj tjunirani Wrangler.

Kako bi prikazali snagu LS3 agregata uporedićemo ga sa standardnim pogonskim opcijama modela Wrangler. Naime, trenutno najjači agregat V6, radne zapremine 3,6 litara proizvodi 285 konjskih snaga i 352 Nm obrtnog momenta, dok četvorocilindarski agregat radne zapremine dva litara sa turbo punjačima proizvodi 270 konjskih snaga i 400 Nm obrtnog momenta, ali ni jedan ni drugi nisu ni približno jaki kao V8 LS3.

Tjunerska kompanija još uvek nije odredila cenu po kojoj će naplaćivati ugrađivanje V8 agregata u Wrangler, ali je otkrila da će postojati mogućnost da kupci dobiju gotov agregat koji će sami moći da ubace u automobil.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)