Datum:

09.09.2011. 10:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 10669 pregleda

Početkom septembra predstavljen je novi Jeep Wrangler Call of Duty: Modern Warfare 3 (2012). Možete ga voziti kad god vam se prohte, ali tek u novembru, kada će izaći ova video igra.

Što se tiče specijalnog izdanja u ovoj, a ne virtuelnoj realnosti, reč je o vozilu zasnovanom na Wrangler Rubiconu. Dodata mu je snaga, Mopar dedalji kao što su prednji i zadnji branik, štitnici za zadnja svetla i vratanca za rezervoar. Moraju se spomenuti prekrivač rezervne gume, kao i 32-inčne off-road gume koje će vas povesti bukvalno bilo gde.

Unutrašnjost je opremljena crnim sedištima napravljenim specijalno za ovaj model, na kojima se nalaze upadljivi ”Call of Duty” logoi, koji se takođe nalaze širom kabine, opremljene savremenom gedžetarijom.

”Veoma smo uzbuđeni što možemo proširiti partnerstvo sa Jeepom (obzirom da je ranije bilo i drugih ”Call of Duty” izdanja), koje ne samo da sjedinjuje dva čuvena svetska brenda – Jeep Wrangler i Call of Duty – već i kreira jedinstveno tržište,” kaže Tim Elis, direktor marketinga ”Activision”-a, tvorca pomenute igre.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)