Datum:

23.05.2015. 14:31

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3180 pregleda

CEO kompanije Fiat Chrysler Automobiles Serđo Markione otkrio je da naredna generacija Jeep Wranglera ipak neće imati aluminijumsku karoseriju.

Markione je ranije nagovestio tu mogućnost, ali je sada potvrdio da će dobar deo ovog automobila biti izrađen od aluminijuma, ali ne u potpunosti. To najverovatnije znači da možemo očekivati veliki broj komponenti od ovog materijala, kao što je hauba, ali sa tradicionalnom čeličnom karoserijom.

Kako je Markione objasnio, ova kompanija razmatrala je brojke potrebne za ovaj poduhvat i shvatila da Wrangler sa aluminijumskom karoserijom nema baš mnogo smisla, s obzirom na cenu. “Mislim da možemo da ga napravimo skoro podjednako dobrim i bez aluminijuma,” rekao je Markione.

Osim priče o Wrangleru, Markione je rekao i da će naredna generacija Jeep Grand Chrokee-ja biti odložena, kako bi bila razvijana zajedno sa najavljenim Grand Wagoneer modelom. Ukoliko do toga dođe, verovatno se neće raditi o velikom odlaganju, s obzirom na to da bi naredna generacija Grand Cherokeeja trebalo da bude predstavljena godinu dana ranije u odnosu na Grand Wagoneer.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)