Datum:

25.04.2017. 10:06

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Nemački specijalista za Porsche pod nož je odveo novu Porsche Panameru, a rezultat je fascinantan.

Nova Panamera već sama po sebi pojavom na cesti izaziva strahopoštovanje. Ipak se radi o trenutno jednoj od najbržih sportskih limuzina koju novac može kupiti, ali i automobilu koji sudeći po tjuneru iz Leonberga može izgledati još dramatičnije. 

U konkretnom slučaju Panamera je dodatno proširena, i to za čitavih 80 mm pozadi i 50 mm spreda. Karoserijski aerokit uključuje karbonski poklopac motora, a optimizuje opstrujavanje zraka pri visokim brzinama. Siguran stav osiguraće 22-inčni Formula IV valjci s gumama mera 285/30 napred i 335/25 pozadi, ali i doprineti još boljim voznim svojstvima. 

U pogledu enterijera Techart klijentu daje slobodne ruke. Sve želje će se ispuniti, a konačan izbor materijala diktiraće zasigurno nemali konačni iznos tjuninga. Nudi se sve, od posebnog upravljača prečnika 360 mm, preko najfinije kože i alkantare, pa sve do dekoracije od sjajnog metala. 

Panamera je vizuelno podosta izmenjena, pa je dobila i novo ime. Sada se zove GrandGT, a u ponudu ulazi početkom juna ove godine. Recimo i kako će u drugoj polovini godine asortiman biti proširen kitovima za povećanje snage i kućnim izduvnim sistemima.

Izvor: Index

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)