Datum:

23.11.2012. 10:13

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 4669 pregleda

Pored dozvole za ubistvo, agent 007 od sada ima i dozvolu da upravlja automobilom u SAD. Nakon polaganja testova i praktičnog dela vožnje, britanski glumac, Danijel Krejg (Daniel Craig), koji tumači ulogu najpoznatijeg tajnog agenta na svetu dobio je američku vozačku dozvolu.

Za odeljenje za izdavanje vozačkih dozvola grada Njujorka dovoljan dokaz nisu bile vozačke veštine koje je Krejg pokazao u filmovima o agentu 007, upravljajući Aston Martinom, pa je britanski glumac morao da prođe kroz redovnu proceduru. 

Nije pomoglo ni to što mu je za potrebe snimanja filma Zrno utehe (Quantum of Solace) specijalne časove vožnje davao Stig koji je u serijalu Top Gear zadužen za najzahtevnija testiranja automobila na pisti. 

Poput ostalih stranih državljanja, nakon polaganja teorijskog dela testa, Krejg je morao da pohađa i petočasovni kurs iz bezbednosti u saobraćaju i test vožnje, kako bi dobio američku vozačku dozvolu. 

Jedina beneficija odnosila se na to da je Krejg časove pohađao sam, a ne u grupi kao što je to praksa – verovatno da ne bi dekoncentrisao ostale kandidate.

Pogledajte čuvenu uvodnu scenu vožnje iz filma Zrno utehe: 

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)