Datum:

24.09.2016. 11:28

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Srbija i Beograd su postali bogatiji za još jedan prodajno-servisni centar „British Motors Jaguar Land Rover“. Radi se o najmodernijem centru u Istočnoj Evropi i jedinom ovlašćenom servisu u Srbiji za Jaguar i Lend Rover vozila.

U „British Motors Jaguar Land Rover“ centar uloženo je više miliona evra i u njemu će raditi 50 zaposlenih koji su prošli strogu selekciju i obuku u Velikoj Britaniji i ostalim Jaguar Lend Rover trening centrima. Kupcima u Srbiji biće ponuđeni svi najnoviji modeli poznatog brenda, među kojim se izdvajaju Jaguarov SUV „F pejs“ i „rejndž rover sport“.

– Srpsko automobilsko tržište beleži značajan rast u poslednjih nekoliko godina. Srbija ima strateški položaj u Evropi, što je uostalom prepoznala i Jaguar Lend Rover grupa. “British Motors” centar za Jaguar i Lend Rover biće biti prvi i najveći u ovom delu Evrope, a u narednih godinu dana je planirano otvaranje sličnih centara u celoj Adria regiji. Otvaranje jednog ovakvog centra za premijum vozila daje dodatni pozitivan signal da se tržište automobilske industrije u našoj zemlji stabilizovalo – izjavio je Ostoja Mijailović, generalni direktor kompanije “British Motors”.

Objekat je izgrađen po poslednjim standardima Jaguar Lend Rover grupe i prema projektu koji je napravljen u Velikoj Britaniji. Plan je da se u narednih šest meseci u Srbiji proda ukupno 150 automobila oba brenda.

02

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)