Datum:

13.09.2015. 23:00

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4762 pregleda

Jaguar Land Rover grupa će u Frankfurtu prikazati nove i uzbudljive modele, a osim toga, javnost će premijerno upoznati i sa najnovijim tehnologijama. Na najvećem štandu do sada, Jaguar Land Rover izlaže čak 19 vozila iz svog portfolija, a najveće zvezde biće potpuno novi Jaguar F-PACE i Land Rover Discovery Sport Dynamic.

Svetska premijera Jaguara F-PACE održaće se u svetlu proslave velikog jubileja – 80 godina od osnivanja renomirane britanske marke. Novi model je prvi krosover u dugovečnoj i bogatoj istoriji Jaguara, a treći u nizu noviteta u 2015. Dizajniran, konstruisan i proizveden u Velikoj Britaniji, F-PACE ima aluminijumsku karoseriju i dolazi kao serijski automobil – derivat avangardnog koncepta C-X17. U društvu ove atraktivne premijere naći će se i trio noviteta iz 2015. – XF, XE i F-TYPE sa pogonom na sva četiri točka i ručnim menjačem.

Jaguar Land Rover će u Frankfurtu prvi put prikazati i inovativnu laboratoriju. Na centralnom mestu biće postavljen niz interaktivnih ekrana, koji će detaljno predstavljati Jaguar F-PACE, potpuno novu generaciju Ingenium dizel motora, kao i primere inovativnih tehnika u pogledu istraživanja. U blizini Hale 11 na velikom displeju prikazivaće se Jaguar Land Rover inovativni Remote Control Range Rover istraživački projekat.

Interaktivni pogled na Jaguar F-PACE demonstrira nastavak inovacija Jaguar Land Rover grupe u domenu ultra-lake konstrukcije i svetsku dominaciju u implementaciji aluminijuma zarad smanjenja mase, boljeg upravljanja, efikasnije potrošnje i niže emisije.

Aktuelni investicioni program od nekoliko milijardi omogućio je da se dizajn, konstruisanje i proizvodnja Ingenium motora obavlja u Velikoj Britaniji, što je dovelo do otvaranja više hiljada novih radnih mesta na Ostrvu.

Land Rover Discovery Sport debituje u Frankfurtu kao specijalna verzija najnovijeg SUV modela u gami čuvenog terenskog proizvođača. Ovaj novitet dolazi sa nizom unapređenja na karoseriji i u kabini koji dodatno pojačavaju već naglašen sportski nastup.

U čast proslave 45. rođendana modela Range Rover, u Frankfurt stiže vrhunska edicija SV Autobiography, a zajedno sa njom pojaviće se izvorni Range Rover Classic, zatim Range Rover SDV Vogue, Range Rover Sport SVR, Range Rover Sport SDV8 HSE Dynamic, kao i Range Rover Evoque HSE Dynamic.

Drugog novinarsklog dana, 16. septembra, u centru pažnje će biti vozila iz novog filma o James Bondu SPECTRE – Jaguar C-X75, Range Rover Sport SVR i Land Rover Defender. Za nastanak ovih vozila zaslužno je Jaguar Land Rover odeljenje za specijalne operacije.

Izvor: Grand Motors

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)