Datum:

20.10.2012. 14:36

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3606 pregleda

Zbog izvođenja radova na obeležavanju horizontalne signalizacije na mostu Gazela, kao i na uključenjima na most i isključenjima sa mosta, 20. i 21. oktobra u periodu od 8 do 20 časova dolaziće do delimične obustave saobraćaja u pojedinim trakama.

Radovi će se odvijati u oba smera autoputa, Niš-Šid i Šid-Niš. Naizmenično će se zatvarati po dve saobraćajne trake svakog smera, u dužini od po 500 metara, a za to vreme vozila će saobraćati preostalom slobodnom trakom. 

Takođe, u subotu 20. i u nedelju 21. oktobra, obeležavaće se signalizacija na mostu kod autobuskog stajališta Mostar, i to u smeru Šid-Niš od ponoći do 4 sata ujutru, a u smeru Niš-Šid od 1 do 4 sata ujutru. U tom periodu saobraćaj će se odvijati krajnjim levim (preticajnim) trakama.

Od ponedeljka 22. oktobra do petka 26. oktobra, svake noći u periodu od 22 časa do 5 časova, izvodiće se radovi na obeležavanju horizontalne saobraćajne signalizacije na uključenjima na most i isključenjima sa mosta, i to na petljama Sava Centar, Hitna pomoć i Mostar. 

Tokom radova predviđeno je delimično zatvaranje ovih uključenja i isključenja, bez zaustavljanja saobraćaja, pa iz “Puteva Srbije” apeluju na vozače da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja. 

Izuzetak je uključenje na Gazelu u smeru ka Nišu, iz ulice Jurija Gagarina, koje će biti potpuno zatvoreno tokom radova. Zatvaranje uključenja predviđeno je u toku jedne večeri, a u “Putevima Srbije” kažu da će javnost o tome biti blagovremeno obaveštena. 

U Bulevaru Vojvode Mišića, na delu ispod mosta Gazela, i Bulevaru Vojvode Putnika (Trolejbuski nadvožnjak) za saobraćaj će takođe naizmenično biti zatvorena po jedna krajnja saobraćajna traka. Saobraćaj će se odvijati preostalom jednom ili dvema trakama. 

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)