Datum:

14.05.2011. 11:05

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 3665 pregleda

Zbog radova na rehabilitaciji mosta Gazela u periodu od sutra u 22 časa do ponedeljka 16. maja do četiri ujutru biće izmenjen saobraćaj, saopštili je Javno preduzeće “Putevi Srbije”.

Za saobraćaj će biti zatvorena polovina mosta Gazela u smeru od Šida ka Nišu, što je neophodno zbog izvođenja radova na betoniranju anker blokova i poprečnih nosača mosta. Tehnologija ovih radova zahteva zatvaranje polovine mosta na kojoj se izvode radovi.

Tokom izvođenja radova saobraćaj u smeru ka Nišu odvijaće se samo u krajnjoj levoj kolovoznoj traci smera Beograd – Šid. Saobraćaj u smeru ka Šidu odvijaće se, kao i do sada, srednjom i desnom kolovoznom trakom smera Beograd – Šid.

Za saobraćaj će, takođe, biti zatvoreno i isključenje sa mosta Gazela (autoput E – 75) iz smera Šida ka Topčiderskoj zvezdi i Ulici kneza Miloša ka centru. Alternativni pravac za vozila ka Topčiderskoj zvezdi i ka Ulici kneza Miloša ka centru je petlja Autokomanda i nazad ka Mostarskoj petlji.

U saopštenju je navedeno da se za saobraćaj zatvara i saobraćajna niša „Sava Centar“ u smeru ka Nišu. Zaustavna traka na tom delu autoputa E-75 biće otvorena samo za vozila javnog gradskog prevoza.

“Putevi Srbije” podsećaju da sve dosadašnje izmene režima saobraćaja na mostu Gazela ostaju i dalje na snazi i apeluju na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

Izvor: 24 sata

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)