Datum:

12.01.2017. 13:37

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Nakon što je pozajmio BMW od prijatelja kako bi se prevezao od Škotske do Mančestera u junu prišle godine, njegov vozač zaboravio je gde je parkirao pozajmljeni automobil.

On je išao na koncert grupe Stone Roses koji se održavao na Etihad Stadiumu i gde se, očekivano, nalazi parking garaža na nekoliko spratova. Narednih pet dana on je proveo tražeći automobil, pre nego što je odustao.

Sledeće što je učinio je kontaktiranje nekoliko firmi, kao i lokalnih vlasti kako bi utvrdio da li je vozilo premešteno ili makar locirano, ali bez uspeha; sve što je mogao da uradi je da prijavi njegov nestanak, dva meseca otkad je automobil “izgubljen”.

I ništa se nije dešavalo, sve do nekoliko dana pred Novu godinu, kada su policajci pronašli BMW na parkingu i, nakon izvršenih provera, utvrdili da se radi o baš ovom zaboravljenom automobilu.

Nakon pronalaska, pojavilo se sledeće pitanje: koliko će koštati parkiranje izgubljenog automobila u vremenskom rasponu od juna do kraja decembra. Procenjeno je na oko 5.000 funti (oko 5.700 evra). Da li je zaista morao da plati parking, ostalo je nepoznato.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)