Datum:

08.12.2010. 15:45

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

2 komentara 8637 pregleda

Lamborghini ima jasnu nameru da svojoj liniji doda i treći model. To je izjava kompanijinog izvršnog direktora Stephana Winkelmanna, koji bi želeo da novi model privuče nove kupce ovom brendu. Pitanje koje se nameće je – kakvu formu će novi model imati?

Prema najnovijem izveštaju Autocar-a, najverovatniji proizvodni scenario biće verzija Estoque sedan koncepta premijerno prikazanog u Parizu pre nekoliko godina. Prethodni izveštaji sugerišu da će naslednik LM002 sportskog vozila možda biti deo novog modela. Najverovatnije će oba modela poslužiti kao osnova novom u okviru Volkswagen grupe (Porsche Panamera ili Audi A7 za Estoque ili Porsche Cajun i Audi Q5 za LM00X), obezbeđujući brže i ekonomičnije razvojne procese, a Winkelmannu se izgleda više dopada ideja Estoque-a.

Pravljenje Estoque-a potencijalno može dovesti do mnogih varijacija, kao što su kupe sa motorom postavljenim napred i kabriolet, dok bi LM002 najverovatnije bio ponuđen samo u jednoj varijanti.

Nadamo se da će novi model (koji god bio) brzo biti završen. U slučaju Estoque-a, nema ništa gore od bolno dugog čekanja na pojavu već viđenog modela dok je još bio na nivou koncepta. U galeriji možete pogledati kako izgleda Lamborghini Estoque koncept.

2 komentara
  1. mirko stevanovic

    Neverovatno kako je divan auto kao vila jos je na koncept ali ovako nesto divno mora dase proizvodi sigurno nadam se, najlepse auto sto sam video do sada super car realy.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)