Datum:

08.02.2011. 22:35

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 8802 pregleda

Čitaoci časopisa Auto (subotnji dodatak Kurira) imaju jedinstvenu priliku da po prvi put u Srbiji učestvuju u jednom izboru čiji laureat neće biti najbolji, najjači, najlepši, ili, recimo, najuticajniji, već najgori.

Ako Amerikanci imaju Oskara koji se dobija za vrhunsko ostvarenje u filmskoj umetnosti, ali i Zlatnu malinu – namenjenu glumcima koji su najgore odigrali neku ulogu, zašto i mi, osim najboljeg, ne bismo imali izbor i najgoreg automobila. Pritom, ne zaseda nekakav specijalni žiri koji bi proglasio pobednika (ma kako ga zvali prodavci), već titulu dodeljujete upravo vi – čitaoci Auta.

Štaviše, baš od vas očekujemo da sastavite listu kandidata i to na sledeći način: na mejl adresu (auto@autonews.rs) pošaljite spisak od, po vašem mišljenju, pet automobila koji su se u 2010. godini pokazali u najlošijem svetlu. Za svaki od tih modela napišite propratni komentar i obrazložite svoje mišljenje, odnosno objasnite zašto ste uvereni da baš to vozilo zaslužuje da pobedi u ovom izboru. Primera radi, obrazloženje može sadržati neke od sledećih stavki: “lenj” motor, neprecizan hod ručice menjača, slaba preglednost iz vozila, loš enterijer (nekvalitetna plastika koja škripi i nije dobro obrađena, materijal za sedišta lošeg kvaliteta, neudobna sedišta, neadekvatne boje upotrebljenog materijala i slično), nedovoljna „podrška” servo-uređaja, mala zapremina prtijažnika, loše oslanjanje – povećana nestabilnost vozila, siromašna oprema i sve one stavke koje uočite kao važan nedostatak određenog modela.

Predlog pošaljite na adresu redakcije najkasnije do 12. februara 2011. godine. Na osnovu vaših glasova formiraće se lista od pet kandidata za naziv Najgori automobil 2010. godine, a onda ćete imati priliku da do 12. marta šaljete glasove za jedan od nominovanih modela. Uz svaki glas obavezno ćete slati i obrazloženje zašto tako mislite. U Autu, koji će se na kisocima pojaviti kao dodatak dnevne novine Kurir 19. marta, biće objavljeni rezultat glasanja. Ali to nije sve! Ceneći vaš trud, Auto će dvadeset glasača nagraditi ulaznicom za predstojeći Salon automoblaa u Beogradu, a njihova imena će biti objavljena u istom broju kada bude proglašen „Najgori automobil 2010. godine”.

Dakle, šaljite predloge na e-mail: auto@autonews.rs

U vašoj poruci treba da piše za koji ste se automobil opredelili i zašto, a uz to obavezno navedite vaše ime i kontakt zbog eventualne dodele nagrade.
U narednom broju Auta biće objavljena zvanična izborna lista koja će zavisiti isključivo od vaših glasova! Zbog toga se sa nestrpljenjem očekuju vaše poruke.

Izvor: Autoblog.rs

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)