Datum:

23.05.2017. 19:24

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Nissan je počeo da radi na svom novom konceptu koji će poslužiti kao prikaz novog električnog krosovera. 

Debi ovog vozila očekuje se u drugoj polovini ove godine. Nazvan je Vmotion 3.0 i prati stope Vmotion 2.0 koncepta koji je debitovao ove godine. Prema zvaničnicima ove kompanije, on će se fokusirati na elektrifikaciju, mogućnosti povezivanja i autonomnu vožnju.

Direktor dizajna za Nissan na globalnom nivou, Alfonso Albaisa, rekao je da će novi koncept uslediti nakon druge generacije Leafa ove godine i da će ponuditi prikaz u nešto sasvim novo.

“Zašto ne bismo probali nešto novo? U budućnosti nećemo imati samo jedno električno vozilo. Zato mi počinjemo da mapiramo šta je to što će biti sama DNK koja će se naći u različitim stilovima,” rekao je Albaisa.

Izvršni potpredsednik za nulte emisije Nissana, Daniel Šilači, rekao je za Automotive News da je prirodno za ovu kompaniju da razvije električni krosover: “Mi očigledno usmeravamo našu pažnju na EV krosover, jer je to naš DNK. Krosover će zaista otelotvoriti najnovije Nissan Intelligent Mobility mogućnosti.”

Još uvek nije poznato kada će ovaj koncept debitovati, niti kada bi njegova proizvodna verzija mogla da se nađe na tržištu.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)