Datum:

07.08.2017. 13:38

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Ako vam se, kojim slučajem, desilo da niste stigli da poručite Italdesignov Zerouno, sada je kasno. Ipak, dobra vest je da uskoro stiže nova verzija.

Zerouno je prvi proizvodni primerak iz Automobili Speciali odeljenja Italdesigna koje je osnovao Đorđeto Đigiaro, a danas je deo Volkswagen grupe. Zerouno je premijerno predstavljen pre nekoliko meseci u Ženevi, sa kompletno novom karoserijom i 5.2-litarskim V10 motorom sa 610 KS.

Uprkos basnoslovnoj, sedmocifrenoj ceni, Italdesign je prodao svih pet primeraka koji će biti napravljeni, a sada se ovaj uspeh proslavlja predstavljanjem drugog primerka ovog meseca na Pebble Beachu.

Za razliku od prvog, belog primerka sa Tricolore trakama koji je viđen u Ženevi, ovaj će biti u tamnocrvenoj boji sa trimom od karbonskih vlakana i trkačkim zadnjim krilom. On je, kao i tri primerka koja će tek uslediti, nastao kao posledica preciznih specifikacija kupca.

U međuvremenu očekuje se roadster verzija Zerouno modela, za koju uopšte ne sumnjamo da će se rasprodati podjednako brzo kao i prva varijanta.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)