Datum:

11.05.2016. 10:15

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Na predstojećem 83. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, koji se održava od 14. do 20. maja, biće predstavljen čitav spektar modela iz komercijalnog programa marke Isuzu.

Posetioci sajma biće u prilici da se upoznaju sa nekoliko različitih verzija popularnog pikapa D-MAX, u najtraženijoj Crew Cab verziji sa 4 vrata i 5 sedišta. Model sa osnovnim paketom opreme Satellite, startuje od 22.600 evra (+PDV), a u ponudi je i paket Planet, sa zatvorenim tovarnim prostorom,kao i verzija Solar sa automatskim menjačem, koja dolazi sa obiljem dodatne opreme i košta od 26.600 evra (+PDV).

Verovatno najveća atrakcija na štandu biće Isuzu D-MAX Monster Truck, u mat crnoj boji, specijalno modifikovan od strane TRIO Motorsa. Inače, njegova celokupna dodatna oprema bez problema se može ugraditi i na bilo koji drugi D-MAX. Cena izloženog modela je 35.500 evra (+PDV).

Onima koji su u potrazi za kamionom, na raspolaganju je kompletna paleta lakih i srednjih kamiona Isuzu N i F serije. Na sajmu će biti izložen Isuzu N35 H Crew Cab, sa produženom kabinom u kojoj može da se preveze do šest osoba. Njegova bruto nosivost iznosi 3,5 tona (može da se vozi sa vozačkom dozvolom B kategorije), a startuje po ceni od 24.950 evra (+PDV).

Svim potencijalnim kupcima na parkiralištu sajma biće dostupna i dva test vozila – kamion N35 sa standardnom kabinom i zatvorenim tovarnim prostorom, kao i pikap D-MAX, takođe sa zatvorenim tovarnim prostorom (tzv. Canopy).

Uz to, biće ponuđeni i specijalni uslovi lizing finansiranja sa kamatnom stopom od 2,99%, uz sajamski popust i do 3.000 evra, praćen bogatim lagerom vozila koji kupcima obezbeđuje brz rok isporuke.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)