Datum:

27.09.2016. 19:04

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Infiniti još uvek ne namerava da u svoju ponudu uvrsti visokoperformansne varijante rivala modelima kao što su BMW M i Mercedes-AMG. Q60 Coupe model iz ove kompanije trenutno nudi slične performanse kao Mercedes-AMG C43.

Viši menadžer za proizvodno planiranje Infinitija Gerardo Karmona je rekao da bi istinski rival ovih nemačkih modela mogao biti lansiran u nekom trenutku, ali ne u skorijoj budućnosti.

“Od toga nikada nećemo odustati, zato što je kod Infinitija sve u vezi sa perfromansama, na veoma inspirativan i umetnički način. Ali, nažalost, to se neće desiti uskoro. Sve je otvoreno za rasmatranje i imamo mnoštvo opcija unutar našeg odeljenja za istraživanje i razvoj. Sada se fokusiramo na 400 konjskih snaga i iako trenutno nemamo nikakve ambicije za takav automobil i njegovo rivalstvo sa pomenutim modelima, ništa više od toga još uvek ne možemo otkriti,” kaže Karmona.

Ovo je nalik na situaciju od pre par godina, kada je Infiniti navodno odobrio proizvodnju Eau Rouge koncepta za pogonom Nissan GT-R modela.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)