Datum:

05.08.2012. 23:32

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3509 pregleda

Beogradsko ulično trkalište odnelo je živote, uništilo mnoge automobile i ulubilo ego mnogim vozačima. Pogledajte na kakvoj stazi i u kakvim uslovima Kolumbijci dozvoljavaju trke super-automobila.

Nepotrebno je naglasiti koliko su auto trke kompleksni događaji i koliko stvari mora biti pod kontrolom, za slučaj da nešto krene po zlu. Ovi snimci sušta su suprotnost svemu što gledamo na TV-u.

Brza vožnja po neravnoj podlozi, između ivičnjaka, drvoreda i publike trebalo bi da bude noćna mora za svakog organizatora. Ipak takve trke se organizuju.

 Izgleda da su ovi uslovi bili previše kompleksni za jednog vozača Lamborghini-ja Gallardo, čiji auto i ne izgleda kao da je posebno spreman za trkačku stazu. Incident se dogodio tokom trke “Formula GT500 Copa” održanoj u Medellinu, drugom najvećem gradu u Kolumbiji.


Vozač Lamborghini-ja izgubio je kontrolu nad svojim automobilom prilikom ubrzavanja, i udario u bok Shelby-ja GT500 koji ga je u tom trenutku prestizao. To je bio kraj za Lambo dok je Shelby uspeo da završi trku.

Ovaj snimak pokazujemo i kao opomenu svima koji vole da se upuštaju u brzu i neodgovornu vožnju na gradskim ulicama.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)