Datum:

12.04.2018. 22:32

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Svoj prvi pikap “Mercedes-Benc” je predstavio i na tržištu Srbije. Moćna H klasa (iks klasa) je debitovala na nedavno održanom “BG kar šouu” i privukla je izuzetno interesovanje posetilaca.

U nemačkom gigantu kažu da X klasa sjedinjuje tipične osobine pikap vozila – robustnost, funkcionalnost, snagu i of-roud sposobnosti – sa klasičnim karakteristikama “Mercedesa”, dizajnom, komforom, dinamičnim ponašanjem u vožnji i bezbednošću.

Dizajneri su se potrudili da istaknu premijum kvalitet, iako se radi o pikap vozilu. Tu su tri vrste ukrasnih detalja za kokpit, šest tipova presvlaka koje uključuju i dve varijante kožnih presvlaka sa kontrastnim ukrasnim šavom i sa nebom kabine u dve boje koje pružaju najširi izbor materijala i boja u ovom segmentu vozila.

Osnovna varijanta PURE je predviđena za klasičnu robustnu upotrebu, PROGRESSIVE varijanta je za osobe koje imaju viši nivo zahteva po pitanju osećaja kvaliteta i komfora, dok verzija POWER predstavlja vrhunsku varijantu za urbani način života.

Vrhunski motor u segmentu V6 je dizelaš, snage 258 KS, a u ponudi su i dizelaš X220d, sa 163 KS i X250, sa 190 KS, kao i benzinac sa 165 KS.

Kao i sva druga “Mercedes-Benc” vozila, iks klasa se ističe opremom za pasivnu i aktivnu bezbednost koja je za primer u segment. Ovo uključuje Active Brake Assist, Lane Keeping Assist i Traffic Sign Assist, među ostale sisteme.

Zahvaljujući i Mercedes me connect usluzi, kupci iks klase se mogu povezati sa svojim vozilom preko smartfona u bilo kom trenutku i mogu proveriti korisne informacije, kao što su lokacija vozila ili nivo goriva, a mogu i da koriste navigaciju od vrata do vrata.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)