Datum:

03.03.2017. 10:26

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Skupoceni “rols-rojs” biće jedan od ukrasa predstojećeg 53. međunarodnog sajma automobila koji će se od 24. marta do 2. aprila održati u Beogradu!

Organizatori još ne žele da saopšte koji će model čuvene britanske marke, sada pod okriljem bavarskog BMV biti izložen pod kupolama Beogradskog sajma, ali potvrđuju da luksuzna limuzina neće biti jedini “dragulj” izložbe.

– Ove godine ćemo imati najveći, najglamurozniji sajam automobila – kaže za “Novosti” Zoran Lupšić, menadžer projekta Beogradskog sajma. – Izlažu svi brendovi, biće mnogo noviteta, luksuznih, sportskih automobila.

Sajam automobila je pretrpeo i neke koncepcijske promene pa će tako sada automobili biti izloženi u halama 1,2,3,4,5, dok će motocikli, jer se istovremeno održava i 11. međunarodni sajam motocikala “Motopešn”, biti smešteni u halama 7,8,9.

– Sve hale će biti doterane, štandovi vrhunski, a mi smo se pobrinuli da pored sjajnih automobila i motocikala bude pripremljen i zabavni i edukativni program za naše posetioce. Tu su izbori za mis sajma, automobil godine, biće organizovane mnoge stručne tribine o tehnologiji, bezbednosti u saobraćaju i slično – kaže Lupšić.

Poznat je i raspored izlagača po halama.

Tradicionalno, “Mercedes” će izlagati u hali 3, grupacija “Porše” u hali 5, a u hali 2, na nivopu A izlagaće “Delta auto” (BMV, “Mini”, i “Rols-Rojs”). 

Automobil godine

I ove godine će biti izabran automobil godine koji bira žiri asocijacije automobilskih novinara Srbije.

Biće proglašen najbolji automobil, najbolji automobil do 15.000 evra, najbolji automobil preko 15.000 evra i najbolje SUV vozilo.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)