Datum:

07.03.2016. 10:07

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 2262 pregleda

Kompanija “Fijat Krajsler automobili Srbija” odnedavno je osvežila svoju akciju “staro za novo” u kojoj je uz predavanje automobila u reciklažnom centru, dobijana značajna subvecija “FKA Srbija” za kupovinu novog vozila ovog proizvođača.

Dve najbitnije novine su vezane za starost vozila i vlasništvo. Naime, ranije je bilo predviđeno da se daju stimulacije za reciklažu i kupovinu novog vozila ako kupac preda vozilo starije od 15 odnosno 20 godina.

Sada je taj uslov promenjen i dovoljno je da bilo koje vozilo, koje se daje na reciklažu, bude starije od deset godina!

Pri tome, raniji uslov da kupac koji predaje vozilo u reciklažu mora da bude vlasnik tog vozila duže od šest meseci više nije obaveza.

Sada je dovoljno da imate bilo koje vozilo sa ovlašćenjem za upravljanje ili prodaju istog.

Novina u ovoj akciji je i ta, da totalno havarisana vozila pripadaju kategoriji za reciklažu i nije obavezno da budu starija od deset godina.

Prilikom kupovine, na uvid je potrebno doneti potvrdu o vlasništvu starog vozila, koje takođe više ne mora da bude u vlasništvu kupca minimum šest meseci. Ponuda po ovim uslovima kupovine važi do kraja marta meseca.

Uz ove uslove recikliranja i kupovine vozila u svim ovlašćenim prodajnim salonima kompanije “FKA Srbija”, model “fijat 500L” se prodaje po ceni od 9.990 evra.

Ali nije samo “fijat 500L” jedina zvezda ove ponude pod nazivom “Racionale gama”, tu su i ostali članovi “Fijat” porodice:

Kompaktna i funkcionalna “fijat panda” po ceni od 7.990 evra, zatim “fijat punto” po ceni od 8.990 evra, ikona italijanskog stila “fijat 500” za 9.490 evra kao i uzbudljiv model “fijat 500X ” po ceni od 14.490 evra.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)