Datum:

14.10.2016. 10:42

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Bez obzira na teškoće uvoznika i prodavaca automobila u Srbiji, Sajam automobila u Beogradu ne treba da brine za svoju budućnost.

– Dogovor svih zainteresovanih strana koje učestvuju u organizaciji je postignut, nema nikakvih problema i 59. međunarodni sajam automobila biće održan sledeće godine od 24. marta do 2. aprila – kaže menadžer projekta sajma automobila Zoran Lušić za “Novosti”.

Prvi operativac najveće izložbe automobila u regionu kaže da su pripreme već počele da će se svi na sajmu, ali i uvoznici automobila, potruditi da ponovo naprave glamuroznu predstavu za posetioce.

– Prethodni međunarodni sajam je posetilo više od 140.000 ljudi sa plaćenom ulaznicom. To znamo da cenimo i uvek se trudimo da pripremimo što raznovrasniji izložbeni prateći program. Na predstojećem sajmu će pored automobila biti i motocikala, ali i privrednih, komercijalnih vozila – kaže menadžer projekta Lupšić.

Najbolji

Na sajmu automobila biće po 2. put izabran i automobil godine u Srbiji u organizaciji Asocijacije automobilskih novinara. U izboru učestvovaće novinari iz svih najvećih medija u Srbiji, specijalizovanih časopisa, portala.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)