Datum:

26.04.2014. 23:23

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 4920 pregleda

Vest da je moćni američki automobilski gigant „Dženeral motors“ odlučio da od 2016. prestane sa prodajom svog brenda „ševrolet“ u Evropi, da bi olakšao poslovanje svoje druge robne marke „opel“, zabrinuo je brojne vlasnike vozila sa „leptir mašnom“ na haubi. Ipak, razloga za brigu nema, jer će sve garancije biti ostvarene, a obezbeđen je servis i delovi, tvrde u „ševroletu“.

– Hteo sam da kupim „ševrolet kruz“, smatrajući da je to automobil koji ima sjajan odnos cene, kvaliteta i opreme, ali šta će biti posle 2016. godine – pitao je Vladan Šujić, redovni čitalac „Novosti“ iz Obrenovca.

Kako nam je potvrđeno u predstvništvu „ševroleta“ za Srbiju i zemlje regiona, razloga za brigu nema jer je „Dženeral motors“, kao jedna od najvećih svetskih kompanija, učinio sve da svi vlasnici ovih automobila nemaju nikakvih problema tokom eksploatacije.

– Prodaja vozila sa znakom „ševroleta“, u zemljama Evrope, pa i u Srbiji, prestaje u decembru 2015. godine – keže Mile Ivanov, direktor „Ševroleta Srbija“. – Ali, servisna mreža ostaje i biće snabdevana originalnim rezervnim delovima u narednih 10 godina, iako je zakonski rok sedam godina.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)