Datum:

01.07.2018. 9:38

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Hyundai više ne želi da svi njegovi modeli međusobno liče, pa zato planiraju da svakom narednom vozilu daju jedinstven izgled.

Novi direktori dizajna ove kompanije Luk Donkervolk i Sang-Jup Li rekli su da je Hyundai inicijalno napravio familijarni izgled kako bi njihov brend bio prepoznat. Kad je to postignuto, vreme je za prilagođavanje izgleda tako da u boljoj meri „gađa” svoju ciljnu grupu.

U prethodna dva meseca, južnokorejski proizvođač predstavio je dva nova koncepta, kako bi dočarao razlike između njegovih budućih modela. Prvi je HDX-1 Le-Fil Rogue sedan koncept predstavljen u Ženevi marta ove godine, dok je drugi HDC-2 Grandmaster SUV koncept, namerno bez ikakvih sličnosti sa prethodnim.

„Više ne pravimo klonove”, rekao je Donkervolk, „Kad vidite da dva ili tri modela izgledaju isto, bez obzira kako su dobro izvedeni, svo interesovanje nestane.”

Nova dizajnerska filozofija zove se „Sensual Sportiness”, a svim budućim Hyundai modelima doneće atletske linije koje će, podrazumeva se, od modela do modela biti drugačije. 

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)