Datum:

12.06.2016. 11:11

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Hyundai je „povukao ručnu“ kada je reč o lansiranju premijum marke Genesis u Evropi. To se neće desiti do kraja ove dekade. Sudeći po rečima portparola kompanije, ono što je neophodno je veći broj agregata u ponudi, pored aktuelnih benzinskih, da bi Genesis bio konkurentan na „starom kontinentu“.

Govoreći za „Automotive News“, šef evropskih operacija Hyundaija, Tomas Šmid, prokomentarisao je da je „lansiranje premijum marke u Evropi izazov, a još je veći izazov ukoliko nemate proizvode potrebne za to tržište“. Iz tog razloga, Evropa neće videti Genesis pre 2020. godine, a glavni razlog je izbor motora.

Već smo mnogo puta konstatovali tržišni bum SUV i krosover modela, a Genesis će pričekati i na njihovo lansiranje. U pripremi je šest oznaka, ukljčujući i par SUV modela. Takođe, u alternativne pogone se ubrajaju „plug-in“ hibridi i električni automobili.

Inicijalno, luksuzna korejska marka će svoje proizvode lansirati u Severnoj Americi, Kini, Bliskom Istoku i Južnoj Koreji. Prodaja počinje u drugom delu godine sa modelima G90 i G80.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)