Datum:

27.06.2014. 10:37

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3932 pregleda

Tri Hyundai modela nagrađena su najvišim priznanjem za kvalitet u svojim segmentima u SAD, u istraživanju “Initial Quality Study” (IQS) koje je sporovela agencija JD Power.

Hyundai se ujedno nalazi na četvrtom mestu automoblskih marki u ukupnom plasmanu studije o kvalitetu i u odnosu na 2013. godinu svoj plasman je poboljšao za šest pozicija. Ispred Hyundaija našli su se samo Porsche, Jaguar i Lexus.

JD Power je objavio da su za najbolje u svojim segmentima proglašeni Hyundai modeli za Genesis, Elantra i Accent. Hyundai je ukupno imao šest vozila u top tri pozicije u svojim segmentima, uključujući i dva modela (Santa Fe i Sonata) koji se nalaze na drugoj poziciji, kao i Equus model koji se nalazi na trećoj poziciji.

Ovo je treći put da se kompanija Hyundai sa svojim modelima vozila nalazi na JD Power listi među četiri najbolje rangirana brenda.

JD Power već 28 godina sprovodi IQS studiju kvaliteta. Studija kvaliteta 2014. zasniva se na odgovorima više od 86.118 kupaca novih model automobila ispitanih nakon prvih 90 dana vlasništva.

Pitanja su osmišljena tako da ukažu i identifikuju potencijalne probleme kako bi proizvođači dodatno unapredili i poboljšali svoje proizvode.

Takođe, IQS služi kao referentna tačka za kvalitet novih vozila i pokazao se kao odličan pokazatelj dugoročne pouzdanosti, što može značajno uticati na odluke o kupovini novih vozila.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)