Datum:

16.11.2010. 11:30

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 9419 pregleda

Tokom zvanične Hyndai-eve konferencije povodom Elantra-a 2011. prošle nedelje, ovaj poznati proizvođač potvrdio je da će se nova verzija Elantra Touring-a sa petoro vrata uskoro pojaviti, a njen debi je zakazan za ovogodišnji losanđeleski salon automobila.

U svojoj sadašnjoj formi, izgled Touring-a je prilično drugačiji od sedana, iako su nivoi opremljenosti i unutrašnji izgled ovih modela relativno slični. Predsednik i CEO Hyndai Motor America, John Krafcik, kaže da je jedan od njihovih prioriteta ponuda Elantra Touring-a američkom trištu, ali obzirom da je taj auto, zasnovan na i30, rasprodat na drugim tržištima, očekuju da se unapređena verzija neće pojaviti dugo nakon što se sedan pusti u prodaju. Krafcik je potvrdio da će novi Touring deliti veliki broj stilskih karakterisitka sa sedanom, ali i da će se dva nova modela mnogo bolje uklopiti u  Elantra  liniju.

Nije nagovešten nikakav vremenski okvir kada bi nova Elantra Touring  mogla biti viđena u prodaji, ali obzirom da će i i30 uskoro doživeti svoje osveženje, očekujemo da ovaj model vidimo u proizvodnji negde tokom 2011. godine.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)