Datum:

26.08.2014. 10:46

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , , ,

Statistika:

0 komentara 8802 pregleda

U jeku aktuelnih moto akcija „Moj prvi motocikl“ i velike prodajne akcije, Honda Srbija organizuje i „otvoreni dan“ za testiranje raznih modela motocikala pod nazivom „Hondina Motovacija 2014“. U akciji koja će biti održana u subotu 30. avgusta od 10 do 17 časova u Honda salonu na  Novom Beogradu, zainteresovani ljubitelji dvotočkaša moći će da testiraju Hondine test modele.

Pored najprodavanijeg skutera u Evropi PCX 125 na raspolaganju će biti  skuteri FORZA i INTEGRA. Za vožnju će biti dostupan i Hondin naked motocikl CB 500F, dok će nešto iskusniji vozači imati mogućnost testiranja modela NC 700X. Broj test vožnji nije ograničen, tako da će svi vozači moći da uživaju u vožnji i više od jednog modela.

U Hondinom salonu biće izložen legendarni motocikl Fireblade 1000RR u specijalnoj SP ediciji, zatim model Crosstourer koji je pravi predstavnik teške kategorije motocikala i ostali modeli među kojima su nešto modifikovani NC 750X, PCX 125, CBR 125R i drugi.

Svi posetioci će biti u prilici da ostvare popust od 20% na Hondinu originalnu moto opremu.

Motovaciji će prisustvovati instruktori, kao i polaznici auto škole Pravo, koji će na improvizovanom poligonu voziti ponuđene test modele, a iskusniji polaznici uz pratnju instruktora moći će test motocikle da izvezu i na otvoren put.

Svi učesnici Motovacije obavezno moraju poneti i kacigu, kao i važeću vozačku dozvolu.

Izvor: Delta Automoto – Honda

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)